Latest Franchises

 • FAMOUS
 • COFIS
 • BUBBLETALE
 • ΟΛΟΝ
 • TETZERIS
 • ZHIDOU
 • OJO SUNGLASSES

Η FAMOUS αποτελεί ηγετικό brand στον κλάδο της γυναικείας νεανικής υπόδησης και αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς μέσω franchise, παρέχοντας το best value for money προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, με περισσότερα από 45 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, δις βραβευμένη στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE και προτείνει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση - εγγύηση για σταθερό εισόδημα για μια ολόκληρη ζωή, με αρχικό κεφάλαιο μόνο 25,000 Ευρώ.

Περισσότερα

Τα καταστήματα COFIS αντιπροσωπεύουν μια αλυσίδα στην καφεστίαση που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και άριστη ποιότητα προϊόντων και εξυπηρέτησης.

Περισσότερα

Με 14 καταστήματα (12 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο) μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας, τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της εστίασης.

Περισσότερα

H πρόταση του ΟΛΟΝΤΜ by All4Therapy περιλαμβάνει πληθώρα ολιστικών υπηρεσιών υγείας και ευεξίας. Η βραβευμένη και καινοτόμα πρόταση franchise αφορά σε υπηρεσίες ολιστικής θεραπείας σε τοπικό επίπεδο και εναλλακτικού θεραπευτικού τουρισμού.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του tetzeris αφορά σε ένα ιδιαίτερο concept Μικρής Εστίασης, που δεν προσφέρει απλά μαγειρευτό φαγητό, αλλά μεσογειακή δημιουργική κουζίνα για όλους όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή διατροφή τους.

Περισσότερα

H Ν. Ζυμπάς ΑΕ, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από 45 χρόνια, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της μάρκας Zhidou μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συνεργασίας με την Shandong Zhidou Electric Vehicle Co και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise.

Περισσότερα

Η OJO Sunglasses είναι ίσως η πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οπτικών στην αγορά, με τη δική της ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, με δέσμευση για ποιότητα, προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Περισσότερα
Koulour Koulour Promo

Η πρόταση franchise των Koulour Koulour αφορά στον δυναμικό κλάδο των "Σύγχρονων Κουλουράδικων" που χαρακτηρίζεται από υψηλούς ημερήσιους τζίρους και με εξαιρετικά υψηλά περιθώρια κέρδους, με τα προϊόντα να παρασκευάζονται μέσα στο κάθε κατάστημα και να εντυπωσιάζουν τους πελάτες, με την ποιότητά τους, τις χαμηλές τιμές, τη μεγάλη ποικιλία και την απίθανη "μυρωδιά" του φρσκοψημένου κουλουριού.

Το franchise project των Koulour Koulour ξεκίνησε με την πρώτη σύμβαση franchise στις 2 Απριλίου και πλέον, με δύο υπό κατασκευή καταστήματα σε Κ. Πατήσια και Π. Φάληρο που θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τα θεϊκά κουλούρια στις αρχές Ιουλίου, και αριθμεί σε 9 συμβάσεις και προσύμφωνα franchise, μέσα σε λίγους μήνες.

Τα Koulour Koulour αφενός ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και αφετέρου διασφαλίζουν τα εχέγγυα της μακροχρόνιας επιτυχίας, καθώς:

 • διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και ασυναγώνιστη ποικιλία

 • εφαρμόζουν ολοκληρωμένο και συνεχές πλάνο marketing, με έμφαση σε ανατρεπτικό grand opening

 • αναλαμβάνουν την εύρεση και μετεκπαίδευση αρτεργατών και baristi και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του κάθε καταστήματος franchise

 • ανανεώνουν το προϊοντικό μίγμα, ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών

 • διαθέτουν δυνατό πόστο καφέ - by mokaccino - cultura de cafe

 • η αρχική επένδυση είναι της τάξεων των 50,000 Ευρώ, με την παράδοση του καταστήματος σε δύο μήνες με το κλειδί στο χέρι και με πολύ μικρές αποκλίσεις στο κόστος για καταστήματα από 45 τ.μ. έως 60 τ.μ.

 • τα entry fees είναι της τάξεως των 15,000 Ευρώ, ανάλογα με την περιοχή

 • τα royalties είναι χαμηλά, στο 3% του τζίρου, με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου KOULOUR KOULOUR, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook_page_plugin