Latest Franchises

 • TYCO
 • WATT+VOLT
 • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ
 • SO EASY
 • POTATO KING
 • HAPPY BUDDHA
 • LELASHES

Το TYCO αποτελεί ένα πολύ φρέσκο και καινοτόμο franchise concept στη Μικρή Εστίαση, με ζωντανό και κεφάτο χαρακτήρα, χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά ποτά σε χαμηλές τιμές, που «εκδημοκρατίζει» την έννοια του cocktail.

Περισσότερα

Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επαγγελματικό τους μέλλον και στοχεύουν στην κορυφή.

Περισσότερα

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη.

Περισσότερα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY® , καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Potato King είναι αυτό που αυτο-αποκαλούνται: Serious Potato Business, με τις πατάτες να κυριαρχούν και να λαμβάνουν τιμές βασιλιά, σε 6 διαφορετικά είδη και με 22 διαφορετικές σως και όχι μόνο.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise του HAPPY BUDDHA αλλάζει τα δεδομένα στο Asian Street Food με την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα και με κύρια συστατικά επιτυχίας την χαμηλή επένδυση και την εξαιρετικά εύκολη διαχείριση, με τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα από τις κουζίνες της Ασίας.

Περισσότερα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Περισσότερα
Koulour Koulour Promo

Η πρόταση franchise των Koulour Koulour αφορά στον δυναμικό κλάδο των "Σύγχρονων Κουλουράδικων" που χαρακτηρίζεται από υψηλούς ημερήσιους τζίρους και με εξαιρετικά υψηλά περιθώρια κέρδους, με τα προϊόντα να παρασκευάζονται μέσα στο κάθε κατάστημα και να εντυπωσιάζουν τους πελάτες, με την ποιότητά τους, τις χαμηλές τιμές, τη μεγάλη ποικιλία και την απίθανη "μυρωδιά" του φρσκοψημένου κουλουριού.

Το franchise project των Koulour Koulour ξεκίνησε με την πρώτη σύμβαση franchise στις 2 Απριλίου και πλέον, με δύο υπό κατασκευή καταστήματα σε Κ. Πατήσια και Π. Φάληρο που θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τα θεϊκά κουλούρια στις αρχές Ιουλίου, και αριθμεί σε 9 συμβάσεις και προσύμφωνα franchise, μέσα σε λίγους μήνες.

Τα Koulour Koulour αφενός ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και αφετέρου διασφαλίζουν τα εχέγγυα της μακροχρόνιας επιτυχίας, καθώς:

 • διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και ασυναγώνιστη ποικιλία

 • εφαρμόζουν ολοκληρωμένο και συνεχές πλάνο marketing, με έμφαση σε ανατρεπτικό grand opening

 • αναλαμβάνουν την εύρεση και μετεκπαίδευση αρτεργατών και baristi και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του κάθε καταστήματος franchise

 • ανανεώνουν το προϊοντικό μίγμα, ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον των καταναλωτών

 • διαθέτουν δυνατό πόστο καφέ - by mokaccino - cultura de cafe

 • η αρχική επένδυση είναι της τάξεων των 50,000 Ευρώ, με την παράδοση του καταστήματος σε δύο μήνες με το κλειδί στο χέρι και με πολύ μικρές αποκλίσεις στο κόστος για καταστήματα από 45 τ.μ. έως 60 τ.μ.

 • τα entry fees είναι της τάξεως των 15,000 Ευρώ, ανάλογα με την περιοχή

 • τα royalties είναι χαμηλά, στο 3% του τζίρου, με ελάχιστη μηνιαία χρέωση

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου KOULOUR KOULOUR, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Review Us On Google